Full Gross Ramazan indirimleriyle açıldı! Market Konya’daki Gross kültürüne yeni bir soluk getirecek

Full Gross Ramazan indirimleriyle açıldı! Market Konya’daki Gross kültürüne yeni bir soluk getirecek

Full Gross Toptan & Perakende Market, Konyalıların yoğun ilgisiyle açıldı. Marketin ramazan ayına özel indiriminden faydalanmak isteyen vatandaşlar, açılış için uzun kuyruklar oluşturdu.

Full Gross Market açılışına vatandaşların yanı sıra Akyurt Süpermarket Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Uyanık, Helvacızade Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelcacıgil, Akyurt Süpermarket ve Full Gross Genel Müdürü Emrah Uyanık, Full Gross ve Akyurt Marketleri yöneticileri ile çok sayıda üretici ve tedarikçi firma temsilcisi katıldı. Dua ve kurdele kesiminin ardından vatandaşların mağazaya ilgisi oldukça fazlaydı.

full-gross-001.jpg

Akyurt Süpermarket ve Full Gross Genel Müdürü Emrah Uyanık, Full Gross mağazasının 14 yıldır Konya’da hizmet vermekte olan Akyurt Süpermarketin yeni konsepti olduğunu belirtti.

full-gross.jpg

Full Gross’lar hakkında bilgi veren Emrah Uyanık, “Ankara'da 2 tane Full Gross mağazamız var. Burası Konya’mızda yeni açılan Beşyol mağazamızda üçüncü gross mağazamız oldu. 2024 yılı sonuna kadar bir Full Gross mağazası daha Konya’ya kazandırmayı hedefliyoruz. 2025 sonuna kadar da 4 Full Gross mağazasıyla hizmet vermeyi planlıyoruz” dedi.

full-gross-002.jpg

12 BİN ÇEŞİT ÜRÜN SATILIYORUZ

Gross Mağazacılığının en büyük özelliği otopark olması özelliğidir” ifadelerini kullanan Uyanık, “Beşyol Full Gross Mağazamızın önünde bin 500 metrekare açık otoparkı ile beraber 5 bin metrekare yaklaşık 150 araçlık kapalı bir otopark bulunmaktadır. Bu da büyük alışveriş yapmak üzere gelen müşterilerimizin rahatlıkla ulaşması için ciddi bir alışveriş kolaylığıdır. Fiyatlar anlamında da Gross konseptinin avantajı fiyatların yüzde 8 ile 15 arasında piyasaya göre uygun olmasıdır. 12 bin çeşit ürünün satıldığı bu mağazamızda taze gruplarla birlikte koli ile ambalajlı grupların profesyonel şekilde birleştirildiği hem perakende müşteriye hem toptan müşteriye hizmet vermekteyiz. Toptan müşteri derken oteller, restoranlar, işletmeler, işletme mutfakları, kantinlerde toptan ürünlerin satılabileceği bir konsepti oluşturduk. Büyük gramajlı ürünlerimiz bulunmaktadır” dedi.

full-gross-003.jpg

KONYA İSTİHDAMINA KATKI SUNUYORUZ

Uyanık, “Konya’mızın bütün yerel markalarının ve üreticilerinin merkezde olduğu, bütün ürün çeşitleriyle sunulduğu bir konsept içerisindeyiz. Şu anda taze gıdalarla da Akyurt profesyonelliğini özellikle kırmızı ette, şarküteri de, meyve ve sebzede birleştirmiş bulunuyoruz. Burada da unlu mamüllerde de yerel bir üreticimiz ile beraber Konya’mızda hizmet veriyoruz. Burada şu an 96 yeni personelle beraber çalışıyoruz. Bu arkadaşlarımızın tamamı da Konya’dan. Konya'nın istihdamına da bu anlamda ciddi bir katkı vermeyi amaçladık” diye konuştu.

full-gross-005.jpg

GROSS ALIŞVERİŞTE AVANTAJ ÇITASINI YÜKSELTECEĞİZ

“Ramazan ayındayız. Ben Full Gross’u görmeden, fiyatlarını kıyaslamadan Ramazan alışverişlerini ve sonrasındaki alışverişlerini yapmamalarını tavsiye ediyorum” diyen Emrah Uyanık, “Alışverişlerinde bütün ürün bazında sepetlerdeki avantajı gördüklerinde buradan vazgeçemeyecekler. Ramazan boyunca özel kampanyalarımız devam edecek. Gross özelliği şudur, Gross’da fiyat istikrarı her zaman devam eder. Ankara’da Gross alışverişe ilgi çok iyidir. Bunun nedeni de Gross Marketlerin ismini mağazanın içerisine de yansıtmasıdır. Konya’da belli bir gross kültürü oluşmuş. Sadece tabelada kalan gross (toptan) yazısı yetmiyor. Bu durumu raflarınıza da yansıtmazsanız gross olmanızın bir anlamı yok. Full Gross olarak Konya’daki gross alışverişe farklı bir soluk getireceğiz. Ramazan için özel bir uygulamamız, özel bir kampanya mekaniğimiz var. Bu Ramazan sonuna kadar kesintisiz devam edecek ama Ramazan'dan sonra da istikrarlı indirimlerimiz devamlı olacak.” sözlerine ekledi.

full-gross-006.jpg

full-gross-007.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.