Konya Tarım Fuarı Açıldı

Konya Tarım Fuarı Açıldı

TÜYAP Uluslararası Fuarcılık tarafından büyük bir özveri ile hazırlanan Konya Tarım Fuarı 5 Mart Salı günü (bugün) kapılarını Türk çiftçisine ve misafirlerine açtı.

5 – 9 Mart tarihleri ve arasında bu yıl 20.si gerçekleştirilen Konya Tarım Fuarı, Türkiye’nin en büyük ve kapsamlı çiftçi buluşması olarak üretici ile çiftçiyi bir araya getiriyor. Yeni teknoloji ve makinaların tanıtıldığı fuara yurt içinin yanı sıra yurt dışından da çok sayıda katılımcı ve ziyaretçi geliyor.

Konya Tarım Fuarı hakkında bilgi veren Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk, “Tarım ve tarım mekanizasyonu sektöründe Dünyanın en büyük fuarları arasında yer alan Konya Tarım Fuarı’nı Konya Ticaret Odası Uluslararası Fuar Merkezi’nde 5 – 9 Mart 2024 tarihleri arasında düzenleyeceğiz.

Katılımcı ülke ve firmalarıyla, dünyanın dört bir köşesinden ziyaretçileriyle fuarımız, düzenlendiği tarihlerde, dünya tarım ve tarım mekanizasyonu sektörünün merkezi olmaktadır.

2023 yılında Fuarımız ülkemizin 81 ilinden ve 83 farklı ülkeden 235 bin 195 ziyaretçiye ev sahipliği yapmıştır. Dünya’nın beş kıtasından gelen ziyaretçilerle fuarımız, 20 ülkeden katılan 474 firmanın ticaretlerini artırma imkânı sağlamıştır. Fuar süresinde 1,5 milyar TL’nin üzerinde sıcak satış yapılmıştır. 20. Konya Tarım Fuarımızın şehrimizin 2024 yılı ihracat rakamlarına katkı sağlayacağına inanıyoruz.

Fuarımızın sektörümüz, şehrimiz ve ülkemiz adına hayırlar getirmesini temenni ediyor; Fuarın düzenlenmesinde emeği geçenlere, tüm katılımcı firma ve temsilcilerine teşekkür ediyor, şehrimizden ve ülkemizden sektörle ilgilenen herkesi Tarım Fuarımızı ziyaret etmeye davet ediyorum.” dedi.

konya-tarim-fuari-4.jpg

20. Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı Konya Tarım 2024; Türkiye’nin en büyük Dünyanın ise sayılı tarım fuarları arasında yer almaktadır. 6 ayrı salonda toplam 200 binden fazla ziyaretçi ağırlayan fuar traktörlerden biçerdöverlere, tohumlama makinelerinden budama makinelerine kadar geniş ürün yelpazesi ile en yenilikçi ürünleri sunmaya devam ediyor.

20. Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı 5-9 Mart 2024 tarihleri arasında Konya Ticaret Odası (KTO)- TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olup Fuar; 5-6-7-8 Mart 2024 Mart tarihlerinde 09.30 – 18.00, 9 Mart 2024 09.30 – 17.00 saatleri aralığında ziyaret edilebilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.