Kızıl Değirmen’den Ekonomiye Katkı

Kızıl Değirmen’den Ekonomiye Katkı

Türkiye’de Tarım ve hayvancılık sektörünün önemli merkezlerinden olan Konya, Makine üretiminde de her geçen gün kalite ve çeşitlilik çıtasını yükseltiyor.

Üretim tesisi Konya’da bulunan Kızıl Değirmen Makinaları Şirketi ürettiği makine ve ekipmanlarla ülke ekonomisine katkıda bulunuyor.

Konya’da Değirmen Makinaları üretiminde faaliyet gösteren ve ürün çeşitliliği ile dikkat çeken Kızıl Değirmen Makineleri şirketi ürettiği ve ürünleri iç ve dış piyasada rağbet görüyor. Değirmen makinaları, Yem ezme makinaları, Konveyor Bant Sistemleri ve Öğütücü çekiçli Değirmen Makinaları üretimi gerçekleştiren firma ürettiği makinalarını yurt içi ve yurt dışı pazarına sunarak sektörde önemli bir boşluğu dolduruyor.

untitled-3.jpg

1997 Yılından günümüze değirmen makineleri sektöründe dünyanın değişik ülkelerine buğday unu, mısır unu, irmik, nişasta gibi ürünlerin işlenmesine mahsus makinaların üretim pazarlama ve proje işlerinde başarılı işlere imza atan Ali Kızıl, 2013 yılında kendi şirketi Kızıl Değirmen Makinaları San. ve Tic. Ltd. Şirketini kurarak sektörde emin adımlarla ilerliyor.

Kızıl Değirmen Makinaları Genel Müdürü Ali Kızıl sektör ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

ÖZEL ÜRETİM DE YAPIYORUZ

Ali Kızıl, Fabrikamızda şu anda Değirmen Makinaları, Yem ezme Makinaları, Konveyor Bant Sistemleri ve Öğütücü çekiçli Değirmen Makinaları üretimi gerçekleştiriyoruz. Makinalarımız birçok sektörde ve alanda kullanılıyor. Un fabrikalarından, besihanelere, çitçilerimizden, tahıl ambarlarına çok geniş bir kullanıcı kitlemiz var. Ürettiğimiz makinalarımızı ana başlıklarla ifade ettim fakat devamlı kullanılan hazır ürünlerimizin yanı sıra kullanım yeri, ürün işleyişi ve kapasitesine göre müşterimizin talepleri doğrultusunda özel üretim yapanda bir firmayız” dedi.

kizil-degirmen-1.jpg

YENİLİKÇİ BİR FİRMAYIZ

Yenilikçi şirket yapımızla müşterilerimizin üretimlerinde makine talebi ve işlerini daha kolaylaştırmak adına AR-GE çalışmalarımıza önem veriyoruz ifadelerini kullanan Ali Kızıl, “Üretimini gerçekleştirdiğimiz her ürüne kalitemizi yansıtmaktayız. Sahip olduğumuz son teknoloji üretim tesisleri ile evrensel kalite standartlarından asla ödün vermiyoruz. Öncelikle kaliteli ürün ve müşteri memnuniyeti odaklı felsefemizle yaptığımız işler yapacaklarımızın teminatıdır. CE ve 9001 sertifikalı ürünlerimiz ile tüm dünya ülkelerine cevap vermekteyiz” diye konuştu.

YURT İÇİ YURT DIŞI PAZARINDA VARIZ

Türkiye’nin her yerine makine gönderdiklerini söyleyen Ali Kızıl, Sektörümüz çok geniş bir alana hitap ediyor, Tarım, hayvancılık ve üretim yapılan her yerde bizim makinalarımıza ihtiyaç duyuluyor. Bu nedenle Türkiye’nin her yerine il, ilçe ve köylerine ürünlerimizi ulaştırıyoruz. Türkiye’nin yanı sıra Uluslararası pazarda da makinalarımız rağbet görüyor. Dünya’da başta Libya, Cezayir, Fas, Tunus, Mısır, Irak, İran, Romanya, Kosova, Rusya, Sırbistan, Gana, Nijer, Etopya, Endonezya, Azerbaycan, Kırgızistan, Tacikistan, Türkmenistan, Ukrayna, Gürcistan, Letonya gibi birçok ülkeye yedek parça temini ile başlanmış olup müşterilerden gelen talep üzerine 2 valsli, 4 valsli, 6 valsli, 8 valsli, 10 valsli kompak anahtar teslimi tesisler ile Yem ezme Makinaları, Konveyor Bant Sistemleri ve Öğütücü çekiçli Değirmen Makinaları gönderiyoruz” diye söyledi.

SATIŞ SONRASI SERVİS HİZMETİ VERİYORUZ

Konya Elit Sanayi Sitesinde bin metrekare alanda üretim yaptıklarının altını çizen Ali Kızıl, Fabrikamızda ürettiğimiz her makinanın öncelikle Şirket olarak her zaman arkasında duruyoruz. Sipariş, satış işleminin ardından, Makinelerimizin kurulumunu üstlenen firmamız, sahada kalarak, hem ürünümüzü test ediyor hem de çalışma prensibini müşterilerimiz ile paylaşıyoruz. Garanti kapsamına giren arızalarda, garantimizden faydalanabiliyor. Müşterilerinin her daim yanında olan Kızıl Değirmen, sunduğu teknik servis hizmeti ile her zaman en iyi çözüm ortağınızdır.” ifadelerini kullandı.

TARIM FUARI ÖNEMLİ BİR BULUŞMA NOKTASI

Bu yıl 5- 9 Mart tarihleri arasında düzenlenecek Konya Tarım Fuarı hakkında da konuşan Ali Kızıl, Bu yıl 20.si düzenlenen Konya Tarım fuarı Türk çiftçisini, üretici ile buluşturan önemli bir organizasyon. Yeniliklerin tanıtıldığı, Türk çiftçisinin yoğun ilgi gösterdiği fuarın üreticilerimiz ve çiftçilerimize hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum” diye sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.