Başkan Hasan Kılca, Alzheımer Gündüz Yaşam Merkezi'nin Çınarlarıyla Buluştu

Başkan Hasan Kılca, Alzheımer Gündüz Yaşam Merkezi'nin Çınarlarıyla Buluştu

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi’nden faydalanan hasta ve hasta yakınlarıyla düzenlenen programda buluştu.

Hasta ve hasta yakınlarının kendileri için çok önemli olduğunun altını çizen Başkan Hasan Kılca; “Çınarlarımızın hayatlarını sağlıklı bir şekilde sürdürmesi ve ailelerinin rahatı için gayret göstermeye, onların yanında yer almaya devam edeceğiz” dedi.

Karatay Belediye Başkan Hasan Kılca, Karatay Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi’nden faydalanan Alzheimer hastaları ve hasta yakınlarıyla gerçekleştirilen programda bir araya geldi.

thumbnail-alzheimer-gunduz-yasam-merkezi-bulusma-programi-4.jpg

Başkan Hasan Kılca; Karatay Belediye Başkan Yardımcıları, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri, Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi Müdürü Semra Baral, Alzheimer hastaları ve hasta yakınlarının katıldığı programda hasta ile hasta yakınlarıyla tek tek ilgilendi, onlarla sohbet etti.

Programa katılanlara herkese teşekkür eden Hasan Kılca, Karatay Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi’nin 2016’dan bu yana çok önemli bir hizmet verdiğini vurgulayarak bu konuda emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür etti.

thumbnail-alzheimer-gunduz-yasam-merkezi-bulusma-programi-3.jpg

ÇINARLARIMIZIN AİLELERİNİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Kılca; “2016’dan bu yana merkezimiz şehrimize ve insanımıza hizmet veriyor. Merkezimizin hayata geçmesi ve bugünlere gelmesinde emekleri bulunan herkese teşekkür ediyorum. Çınarlarımız bizim için çok önemli. Onların sağlıklarına kavuşması ve hayatlarını sağlıklı bir şekilde sürdürebilmesini önemsiyoruz. Alzheimer çağın hastalığı ve herkesin bu hastalığa yakalanma riski maalesef var. Konyamızda bu birlik ve beraberlik devam ettikçe de bizler; çınarlarımızın ailelerimizin ve gönüllülerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz. Merkezimiz de bunu çok güzel bir şekilde sağlıyor” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.