Başkan Pekyatırmacı Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Başkan Pekyatırmacı Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Konya’da ulusal ve yerel mecrada faaliyet gösteren basın mensuplarıyla Selçuklu Belediyesi tarafından yakın zamanda hizmete kazandırılan Selçuklu Seyir Kafe’de bir araya geldi.

Selçuklu’nun aydınlık yarınları için önemli bir yere sahip olan istişare kültürüne önem veren Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı bu çerçevede Konya’da faaliyet gösteren ulusal ve yerel basın temsilcileri ile Selçuklu Seyir Kafe’de bir araya gelerek ülke ve Konya gündemine dair konularda sohbet etti.

thumbnail-basin-bulusmasi-4.jpg

thumbnail-basin-bulusmasi-1.jpg

BAŞKAN PEKYATIRMACI: “BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN TESİSİNDE BASININ ÖNEMİ BÜYÜK”

Selçuklu’yu geleceğe taşırken toplumun her kesimiyle birlikte hareket ettiklerini ve bu manada basının olumlu eleştirilerinin bu hizmet anlayışında büyük önem taşıdığını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı: “ Geçtiğimiz günlerde ilçeye kazandırdığımız ve Konya’yı panaromik olarak eşsiz manzarasıyla izleyebildiğimiz Selçuklu Seyir Kafe’de Konya’da faaliyet gösteren değerli basın mensuplarımızla bir araya geldik. Basın çalışanları toplumun bilgilendirilmesi ve aydınlatılması gibi önemli bir görevi yerine getiriyor, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması ve kamuoyu oluşturulması gibi önemli görev ve sorumlulukları üstleniyorlar. Günümüzde her insanın bilgiye ulaşma, doğruları öğrenebilme ve kendi fikirlerini ifade edebilme özgürlüğünün en temel hak olduğu görüşü, modern dünyanın tartışmasız bir gerçeği. Konya’da basın kuruluşlarımız da ilimiz ve ilçemizle ilgili haberlerde birlik ve beraberliğimize sahip çıkarak, duyarlı, özverili ve sorumlu habercilik anlayışıyla gayret gösteriyorlar. Davetimize icabet ettikleri için teşekkür ediyor, Konya’nın geleceği için sorumluluk üstlenen değerli basın temsilcilerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

thumbnail-basin-bulusmasi-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.