BAŞKAN PEKYATIRMACI PERSONELİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN PEKYATIRMACI PERSONELİ ZİYARET ETTİ

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı bayram tatili sonrasında belediye personelini yerlerinde ziyaret ederek onlarla hasbihal etti.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, bayram sonrası ilk mesai gününde ana hizmet binası ve ek binalarda görev yapan belediye personelini görev yerlerinde ziyaret etti. Personel ile hasbihal eden Başkan Pekyatırmacı, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

“Selçuklumuzu yarınlara hep birlikte taşıyoruz”

Selçuklu Belediyesi’nin büyük bir aile olduğunu ve bu birliktelikle 682 bin nüfuslu Selçuklu’ya hizmet edildiğini ifade eden Başkan Pekyatırmacı: “Biz gün geçtikçe genişleyen, samimiyet ve gayretle işini güler yüzle yapan bir aileyiz. Hemşehrilerimize hizmet noktasında tüm personelimiz aynı hassasiyet ve duyarlılıkla çalışıyor ve her biri belediyemizin temsilcisi konumunda. Vakit buldukça tüm belediye personelimizle bir araya gelmeye önem veriyoruz. Bu kapsamda bayram tatili dönüşünde her birini yerlerinde ziyaret ederek kendileriyle sohbet ettik. Yerel yönetimlerde örnek olan “Konya Modeli Belediyecilik”te her bir personelimizin gayreti ve emeği var. Ben hepsine aileleriyle birlikte mutlu ve sağlıklı günler diliyorum Selçuklumuzu yarınlara hep birlikte taşıyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.