Belediyeler den ikramiye müjdesi

Belediyeler den ikramiye müjdesi

Selçuklu, Karatay ve Meram Belediye Başkanları, enflasyon yükselişine karşı çalışanlarına destek olmak amacıyla bayram öncesi net bin 500 lira ikramiye vereceklerini duyurdular.

Bir türlü durdurulamayan enflasyon yükselişine karşı sabit gelirli vatandaşların oldukça zorlandığı bu dönemde, çok sayıda sanayi kuruluşu ve işletme çalışanlarına ikramiye vererek, destek olmaya çalışıyor. Enflasyon artışında çalışanlarına katkı sağlayan işletmelerin yanı sıra Konya Merkez İlçe Belediyeleri de çalışanlarına ikramiye dağıtacağını duyurdu.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, “Değerli mesai arkadaşlarım, Şirket çalışanı arkadaşlarımıza destek olmak amacıyla Haziran ayı maaşıyla birlikte (tek sefere mahsus) net bin 500 lira ek ödeme yapmaya karar verdik. Bereketli olsun, güle güle harcayın. Tüm mesai arkadaşlarıma ve ailelerine selamlarımı iletiyorum. Biz hep birlikte büyük bir aileyiz. “Selçuklu Sizinle Güzel” ifadelerini kullandı. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımında, “Bir başka Karatay için her yükü birlikte omuzladığımız şirket çalışanı mesai arkadaşlarımıza Kurban Bayramı öncesi destek olacağız. Yaptığımız değerlendirmeler neticesinde Haziran maaşlarına ek olarak bin 500 lira ödeme yapma kararı aldık. Bereketli olsun” ifadelerini kullandı. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, “Kurban Bayramı öncesi, şirket işçisi mesai arkadaşlarımıza destek olmak ve aileleriyle daha huzurlu bir bayram geçirmelerine katkı sağlamak adına maaşlarına ek bin 500 lira ödeme gerçekleştireceğiz. Biz büyük bir aileyiz. Bereketli olsun inşallah” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.