Beyza ile İlker’e Mutluluklar

Beyza ile İlker’e Mutluluklar

Konya’nın köklü ailelerinden Bulut ve Kepenekci ailelerinin evlatları İlker ile Beyza geçtiğimiz hafta sonu evlenerek, hayatlarını birleştirdiler.

Özbu Elektrik, Arte Home Avize- Aksesuar- Aydınlatma Mağazası Sahibi İlhan Bulut ve eşi Çiğdem Bulut’un oğulları İlker ile Fatih Kepenekci ve eşi Emine Kepenekci’nin kızları Beyza’nın düğün merasimine akraba ve yakınlarının yanı sıra iş ve siyaset dünyasından da çok sayıda misafir katıldı.

Nikahı Kılca kıydı

Genç çiftin düğünü geçtiğimiz hafta sonu baba evinden konvoyla gelin alma ile başladı. Daha sonra Baykara Gold Düğün ve Kongre Merkezinde davetlilerin huzurunda nikah merasimi düzenledi. Konya gelenek ve göreneklerine göre yapılan düğünde genç çiftin nikahını Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca kıydı. Evlilik cüzdanını her iki çifte birlikte uzatan Başkan Hasan Kılca Genç çifte iki cihanda da mutluluklar diledi. Başkan Kılca aile fertlerini de tebrik ederek, vatandaşlarla bir süre sohbet etti. 7’den 70’e tüm davetlilerin aileleri ile katıldığı düğünde misafirlere Geleneksel Konya düğün pilavı ikram edildi. İlhan – Çiğdem Bulut çifti evlatlarının bu mutlu gününde davetlilerle yakından ilgilendiler. Genç çiftin heyecan ve mutlukları gözlerden kaçmadı. Konya İmza Gazetesi olarak Bulut ve Kepenekci ailelerini tebrik eder, evlenerek mutlu bir yuva kuran genç çiftimiz İlker – Beyza Bulut’a kurdukları bu güzel yuvada iki cihan saadeti dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.