BİLTER TERAZİ YENİ YERİNDE

BİLTER TERAZİ YENİ YERİNDE

Sanayicilerin önemli çözüm ortağı firmalardan olan Bilter Terazi Otomasyon Ltd. Şti. çeyrek asırlık tecrübesiyle yeni yerinde hizmet veriyor.

Endüstriyel Tartı Sistemleri sektöründe Konya Sanayisine profesyonel çözümler sunan Bilter Terazi Otomasyon Ltd. Şirketi Sahipleri Ali Bahadur ve Mustafa Küçükvan çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Gelişen Konya Sanayisine tartı alanında önemli bir katkı sunduklarını söyleyen Bilter Terazi Otomasyon Şirketi Ortaklarından Ali Bahadur, “ 1998 Yılından bugüne ortağım Mustafa Küçükvan ile birlikte Bilter Terazi Otomasyon Şirketimizi kurduk. Bu geçen 24 yıllık süreçte hep işimize yatırım yaparak, bugün sektörde aranan bir firma olmanın gurunu yaşıyoruz. Hizmet verdiğimiz tartı sistemlerinde satışın yanı sıra servis hizmeti de veriyoruz. Eski yerimiz Kerkük Caddesi, Dündar Otel karşısındaydı. Yeni yerimiz ise Atiker 2 Sanayi sitesi, Medcezir Caddesi üzerinde bulunuyor. Sanayicilerimize daha da yaklaştık” dedi.

Geniş ürün çeşidiwhatsapp-image-2022-06-13-at-14-33-36.jpeg

Çok geniş bir ürün gamına sahip olduklarını söyleyen Mustafa Küçükvan; İmalat yapan hemen hemen her firma bizimle çalışıyor. Ürün ve hizmetlerimizi sıralarsak, “Elektronik terazi, baskül, kantar, Tartılı transpalet, Vinç kantarları, Yer baskülleri, Gömme basküller, Endüstriyel basküller, Palet tartım sistemleri, U basküller, Sayıcı basküller, Sayıcı teraziler, tartı sistemleri kısaca sanayide kullanılacak tüm tartı sistemleri bizde mevcut. Gıda sektöründe kullanılan vakum makineleri, pastırma dilimleme, poşet ağzı kapama, gıda paket kapama makinelerinin satış ve servis hizmetini veriyoruz” diye söyledi.

Kendi üretimimiz

Platform basküllerini kendimiz üretiyoruz diyen Ali Bahadur, Platform baskülleri diye adlandırdığımız basküller; Demirci baskülleri, Alüminyum baskülleri, Sanayide kullanılan 2 ton, 3 ton, 5 ton, 100’ e 100, 120’ye 120, 150’ye 150 ebatlarda isteğe göre de platform baskülleri kasa tartım, palet tartım. Büyükbaş, küçükbaş hayvan kantarları üretimini firmamızda yapıyoruz. Aynı zamanda servis hizmetleri veriyoruz. Loadcell indikatör otomasyon sistemleri, dolum paketlemeleri için otomasyonculara Loadcell satışlarımız mevcut. Etiketli Yazıcılı, sayıcılı cihazlarımız var. İmalat sektöründe bilhassa demir sektöründe kullanılan vinç kantarları, Terazi deyince aklınıza sadece Pazarcı, manavcı gelmesin müşteri portföyümüz imalat sektörü. İmalat yapan her firma. Metal ve ağır sanayiden gıda sektörüne, otomotiv sektöründen daha bir çok alana eczaneden sağlık sektörüne, laboratuvarlara varıncaya kadar geniş bir müşteri kitlesine sahibiz” diye ifade etti.

Fiyat ve hizmette rekabetçiyiz

Çok rekabetçi bir şirketiz diyen Mustafa Küçükvan; “İthalat ettiğimiz ürünlerde var. Fiyat ve rekabet anlamında şu anda Türkiye’de bütün firmalarla yarışır düzeydeyiz. Konya başta olmak üzere tüm Türkiye’ye ürün satışımız var. Yurt dışında da Kıbrıs, Azerbeycan, Gürcistan, Kazakistan, Fil Dişine dahi ürünlerimizi gönderdik. Elektronik basküllerimiz hep yurtdışına gidiyor. Bilhassa Değirmen sektörüne baskül gönderiyoruz. Bu noktada ithal ettiğimiz ürünlerde var. İmalat tarafında da platform baskülleri ve yer basküllerinde hem rekabetçiyiz hem de kalitede üst düzeydeyiz. Türkiye genelinde de iyi bir satış ağımız var. Özellikle sanayileşmiş İstanbul, Bursa, Kocaeli, Bolu, Mersin bu şehirlere de ürünlerimizin satışını yapıyoruz. Vinç kantarı, tartılı transpalet ve platform basküllerde özellikle sanayi ile alakalı en uygun ve kaliteli ürünü Türkiye ‘ye sunuyoruz. Sektörün hemen hemen öncü kuruluşlarından biriyiz diyebiliriz. Burada 300 metrekare showrumumuzda artık daha fazla ürün çeşitlerimizi sergileyebiliyoruz. Tartımla ilgili özel uygulamalarda yapıyoruz. Konya’mızın saygın ve büyük firmalarıyla çalışmalarımız devam ediyor. Aydınlar Yedek Parça, Yumak Otomotiv, Yıldız Pul, Konya Şeker’in bütün kuruluşları Panplast, Torku, Panogro gibi güçlü markalarımızda hizmet verdiğimiz referanslarımızdan bazıları. Kurumsal ve hizmet öncelikli çalışıyoruz. Kullanılabilir, kaliteli ve verimli ürünlerinin satış ve servis hizmetini veriyoruz. Profesyonel bir ekibimiz var” diye ifade etti. CAS Bölge bayisiyiz

Ali Bahadur; “20 yıldır CAS’ ın Bölge Bayisiyiz. CAS Türkiye’de ciro bazlı ilk üçte yer alıyoruz. Tartım sektöründe tüm çeşitlerimizle birlikte hizmet veriyoruz. CAS Bölge Bayiliğinin yanı sıra, Otomasyon sistemlerinde özellikle Zemic, Keli, Neck, Propack markalarının Türkiye’ye satışını yapıyoruz. İşletmemiz lokasyon olarak sanayilerin tam ortasında yer alıyor. İnsanlar rahatlıkla bizleri bulabiliyor. İşyerimiz Atiker 2 Sanayi sitesi, Medcezir Caddesi üzerinde, Aykent ve Modesa Sanayi sitelerinin arkasında bulunuyor. Organize sanayilerimizin hepsine yakın. Ürünlerimizi görmek isteyen bilgi alabilir. Yedek parça anlamında da akü, adaptör gibi yedek parça satışımız var. İstenilen ürün hakkında danışmanlıkta yapıyoruz. Konya sanayicimizin daha verimli üretim yapması için yenilikleri takip ederek, çözüm üretiyoruz. İş yerimize her zaman bekleriz” diye sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.