"CANBULAN" la can bulanlar

"CANBULAN" la can bulanlar

Hocacihan Hüseyin Yıldız İlkokulu 1-A Sınıfı öğrencileri "CANBULAN" ile merhamet ve sevgi değerlerimizin hayatımızda ne kadar önemli olduğunu bir kere daha görme şansı buldular.

okul-2.jpegTürkiye'de örnek bir çalışma yapan Konya Büyükşehir Belediyesi, kaza geçirmiş, yardıma muhtaç hayvanların imdadına “CANBULAN” ile yetişiyor. Onların güvenli şekilde hastaneye taşınmasını sağlıyor. Bu örnek çalışmasıyla takdir toplayan Konya Büyükşehir Belediyemiz güzel bir işe imza atıyor diyen Hocacihan Hüseyin Yıldız İlkokulu 1/A Sınıf öğretmeni Alper Can; “ Hocacihan Hüseyin Yıldız İlkokulu 1/A sınıfı olarak biz de, onları Konya'da misafir eden ilk sınıf olma şansını yakaladık. Hayat Bilgisi dersimizi birlikte işlemek üzere kendilerini davet ettiğimizde kırmayıp geldikleri için ayrı ayrı emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu ziyaretten öğrencilerimizin kazanımları, yakın çevresinde bulunan hayvanları gözlemlemek ve yak​​​​​​​ın çevresinde bulunan hayvanları ve bitkileri korumaya özen göstermek olmuştur” dedi.

Öğrencilerden anlamlı mesajokul1.jpeg​​​​​​​

1/A Sınıfı öğrencileri ; “Dersimizin sonunda gelen sürprizle okul bahçemizde LİNDA ile çok güzel vakitler geçirdik. Hediye edilen boyama kitapları ile hem Konya'mızı yakından tanıyacak hem de hayvan sevgimiz daha çok artacak. Hocacihan Hü​​​​​​​seyin Yıldız İlkokulu 1-A Sınıfı öğrencileri olarak bizler; yeryüzündeki bütün canlıları, yaradan dan ötürü seviyor ve onları korumaya söz veriyoruz” ​​​​​​​diye i​​​​​​​fad​​​​​​​e etti​​​​​​​​​​​​​​le​​​​​​​​​​​​​​r.okul3.jpeg​​​​​​​

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.