Çelikkayalar 33.Şubesini Akşemsettin Mahallesi’nde Açtı

Çelikkayalar 33.Şubesini Akşemsettin Mahallesi’nde Açtı

Konya’nın perakende sektöründeki lider markası Çelikkayalar, müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışı ile büyümesini sürdürüyor.

Konya ekonomisinin yükselen değeri Çelikkayalar AVM'nin yeni yatırımı olan Saray mağazası Akşemsettin Mahallesi Saray Caddesinde açıldı. Açılışa iş dünyasının yanı sıra Milletvekilleri, siyasiler ve vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi.

Çelikkayalar 33. Şubenin açılışına AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, AK Parti Konya Milletvekilleri Tahir Akyürek, Ziya Altunyaldız ve Mustafa Hakan Özer, MHP Konya Milletvekili KonurAlp Koçak, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Hilmi Kağnıcı ve çok sayıda davetli katıldı.,

66.jpg

Çelikkayalar ailesinin 33. şubesi olan mağaza 600 metrekare alanda, 35 kişiye istihdam olanağı sağlayacak. 1.650 kişiye istihdam sağlayan Çelikkayalar Marketler Zinciri kaliteyi hesaplı bir şekilde vatandaşla buluşturarak marketlerine bir yenisini daha ekledi. Açılış konuşmasını gerçekleştiren Çelikkayalar Marketler Zinciri Genel Müdürü Ali Kaya, “ Biz Çelikkayalar ailesi olarak bu şehrin markası olmaya devam ediyoruz. Konya’ya yatırımlarımız devam edecek. Yaptığımız yatırımlar Konya ekonomisine katkı sağlıyor. Her yıl bu sayı artmaya devam ediyor. Büyümeye devam edeceğiz ve hizmetin en iyisini sunmak için çaba sarf ediyoruz. Burada da vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti vermeye devam edeceğiz. Ayrıca 15 gün sonra Antalya Seydişehir yolunda 30 bin metrekare alana sahip içinde petrol istasyonu, restoranı bulunan dinlenme tesisimizi de sizlerin hizmetine sunacağız.’’ dedi.

88.jpg

Konya’ya en iyi ve kaliteli hizmeti vermeyi sürdüreceğini ifade eden Genel Müdür Ali Kaya, kampanyadan faydalanmak isteyen Konyalıları şehrin çeşitli noktalarında kurulu bulunan Çelikkayalar AVM mağazalarına beklediklerini kaydetti.

41d544d2-30a7-4eeb-9385-289cc140fcca.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.