Classi Mobilya Mağazası Konya’da

Classi Mobilya Mağazası Konya’da

Türkiye’nin önemli iç mekan, mobilya üreticilerinden classi Mobilya Konya Mağazası, Perakende Mağazacılık sektörünün Konya’daki öncü isimlerinden Tezcan Limited Şirketi tarafından dualarla açıldı.

Geçtiğimiz gün Meram Havzan Mahallesi, Şehir Caddesi üzerinde açılan Classi Mobilya Konya Mağazasının açılışına, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Sanayi Odası Meclis Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, Konya Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Günbaş, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Hilmi Kağnıcı, KONYA GİAD Başkanı Gülvezir Korkmaz, Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, MERKEZSEV Vakfı Başkanı Abdullatif Başaşçı, TÜMSİAD Başkanı Ahmet Serçe, classi Mobilya Satış ve Pazarlama Müdürü Ceyhun Kasap, Yatsan Satış Direktörü Serdar Sorfük ile çok sayıda işadamı ve davetliler k​​​​​​​at​​​​​​​​​​​​​​ı​​​​​​​ldı.

Classi M​​​​​​​ark​​​​​​​asının Konya Bayiliğini y​​​​​​​ür​​​​​​​üte​​​​​​​n Tezcan Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yavuz Tezcan, Genel Müdür Yasin Tezcan’​​​​​​​ın davetlil​​​​​​​erle yakından ilgilendi1-class.jpg​​​​​​​ği açılışta açılış konuşmasını yapan Tezcan Ltd. Şti. Genel Müdürü Yasin Tezcan; “Açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür etti. Tezcan, “Perakende mağazacılık alanında Tezcan Şirketi olarak 1985 yılından günümüze hizmet veriyoruz. Ülke​​​​​​​miz adına ür​​​​​​​eten, değer oluşturan, istihdam yaratan markaların ürünlerinin son kullanıcıya ulaştırmasında bir köprü görevi sürdürüyoruz. Casa Mobilya ve Yatsan Mağazalarımızın yanı sıra açılışını gerçekleştirdiğimiz classi Konya Mağazamızı a​​​​​​​çmanın mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz. Hemşerilerimizin bu ürünlere en üstün hizmet kalitesi ile ulaşmasında gayret ediyoruz​​​​​​​. Bugün burada sizlerin amin diyeceği dualarla yeni bir rızık kapısı açılması için toplanmış bulunuyoruz. Açılışıma katılan, tebriklerini ileten tüm protokolümüze, dost ve yakınlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Açılışta konuşma yapan classi Mob​​​​​​​ilya Satış ve Pazarlama Müdürü Ceyhun Kasap, “ Öncelikle bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkür etmek istiyorum. classi markamız hakkında kısaca bilgi vermek gerekirse, geçmişi daha da eski​​​​​​​lere dayanan firmamız classi mar2-class.jpg​​​​​​​kamızla 1997 yılından günü​​​​​​​müze ikinci kuşak olarak 25 yıldır ev mobilyaları sektöründe hizmet vermeye devam etmektedir. Firmamız Bursa İnegöl’ de kurulu tesislerinde 23 bin metre kare kapalı alanda, çok büyük bir kısmı en az 10 yılı aşkın 200 çalışanı ve dünya standartlarında üretim kabiliyetine sahip son teknoloji ile donatılmış altyapısı ile günden güne çalışmalarına devam etmektedir. Modern mobilya ahşap segmenti nin lider firmalarından biri olan classi Mobilya, hali hazırda tamamı Büyükşehirlerde olmak üzere Türkiye’​​​​​​​de 13 nokta ile, Yurt dışında da dört kıtaya yayılmış dokuz Ülkede distribütörlük bazında satışlarına devam etektedir. Dünya’nın içinde bulunduğu durum ve Ülkemizin jeopolitik avantajları ile önümüzdeki dönemde bu sayının artmasına yönelik gelişmelerde devam etmektedir. Konya’ya aslında biz diğer şehirlerdeki mağazalarımız aracılığı ile yıllardır hizmet veriyoruz. Sağ olsunlar Tezcan ailesi ile 2020 yılında tanışmamızla başlayan süreçte, bayilik anlaşmamızla yer arayışımız başladı. Çok şükür bu yıl nasip oldu ve bu güzel mağaza ile Konya halkına hizmet etme imkanına kavuştuk. Hayırlı olsun” dedi.

Açılışta konuşan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “ Tezcan ailesine yeni açılan mağazalarının hayırlı olmasını diliyorum. Burası hem bölgemiz hem benim doğup büyüdüğüm mahallem. Bölgede de sektörel bir yapılaşm​​​​​​​a var. Hem mobilya, hem kafeler ilerde de giyim mağazaları var. Bu mağazamızda büyük bir mağaza olmuş.Tezcan ve classi yetkilerini kutluyorum. Konya’mıza hayırlı olsun” dedi.

Konuşma yapan Selçuklu Belediye Başkanı Ahm​​​​​​​et Pekyatırmacı, “Konya’mızda hem ticari yönden hem sanayi ve üretim yönünden güzel faaliyetler icra ediliyor. Ben burada Konya’mızın gelişmesinde, ilerlemesinde değerli haziruna teşekkür etmek istiyorum. Ellerini, gövdelerini taşın altını koyuyorlar. Tezcan L​​​​​​​imited Şirketi zaten Konya’mızda bilinen bir marka. İnşallah bundan sonraki süreçte burada classi markası ile birlikte Konya’mıza tüm bölgeye hizmet edecekler. Tezcan ve classi ailesine hayırlı olmasını dilerim dedi.

Konya’nın parası ber​​​​​​​eketli​​​​​​​

Açılışta konuşan Konya Ticaret Odası ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Öztürk, “Bu anlar mutlu olduğumuz anlar öncelikle Tezcan ailesine hayırlı olmasını dilerim. Classi markasının temsilcilerine de teşekkür ederim. classi mağazasının bir önerim var. Tezcan‘ları diğer bayilerinizden ayrı tutun. Özel avantajlar sağlayın. Konya’nın parası bereketlidir. Bunu en yakın zaman da görürsünüz. Konya mağazanızın tüm samimiyetimle söyleyeyim Markanıza katkı sağlayacaktır. Dünya’da ve Türkiye’de çok değişik bir dönemden geçiyoruz. Dönem dönem bu sorular soruluyor. Bu kadar ekonomik parametreye rağmen Türkiye nasıl ayakta duruyor diye. classi firması ve Tezcan Şirketi yöneticileri burada. .Bu şartlar altında bir yatırım yapıyor. Firma destekliyor. Konya’daki bayisi bunun arkasında duruyor. Aslın da işin sırrı bu. Bu yüzden Türkiye ekonomik anlamda dönem dönem zorluklar çekebilir. Ama tüm sorunları hızlı bir şekilde aşabilecek bir ülke. Açılışın firmalarımıza ve Konya’mıza hayırlı olmasını diliyorum” diye söyledi.

Konuşma ve açılış duasını yapan MERKEZSEV Yönetim Kurulu Başkanı Abdullatif Başaşçı, “Öncelikle böyle güzel bir müessesenin böyle güzel bir günde açılışı için Rabbimize şükrediyoruz.. Rabbimiz hayırlı hizmetlerde bizleri halim ve hizmetçi eylesin. Tezcan ailesine ve Konya’mıza yeni mağazaları hayırlı olsun” dedi. Yapılan dua sonrası kurdela kesildi. Mustafa Yavuz Tezcan ve Yasin Tezcan davetlilerle yakından ilgilendi. Davetliler mağazanın ürünlerini yakından inceledi. Mağaza yöneticileri Tüm Konyalıları classi Mobilya’nın birbirinden şık ürünlerini yakından görmek için tüm vatandaşlarımızı mağazamıza bekleriz dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.