Cumhurbaşkanı Erdoğan Devlet Başkanları ile Görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan Devlet Başkanları ile Görüştü

5. İslami Dayanışma Oyunları Açılışı için Konya’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan burada Devlet Başkanları ile bir süre görüşme yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Filistin Başbakanı Iştiyye ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Başbakanı Muhammed Iştiyye ile bir araya gel​​​​​​​di. Erdoğan, 5. İslami Dayanışma Oyunları Açılı​​​​​​​ş Töreni için Konya'ya gelen Iştiyye ile Konya B​​​​​​​üyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda görüştü.whatsapp-image-2022-08-10-at-15-30-05-3.jpeg​​​​​​​

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir Başbaka​​​​​​​nı Eymen bin Abdurrahman ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cezayir Başbakanı Eymen bin Abdurrahman ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5. İslami Dayanışma Oyunları Açılış Töreni için Konya'ya gelen Eymen bin Abdurrahman ile Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda görüştü.

whatsapp-image-2022-08-10-at-15-30-05-2.jpeg​​​​​​​Cumhurbaşkanı Erdoğan, İslami Dayanışma Spor Federasy​​​​​​​onu Başkanı Faysal'ı kabul etti

C​​​​​​​um​​​​​​​hurbaşk​​​​​​​anı Recep Tayyip Erdo​​​​​​​ğan, İslami Dayanışma Spor Federasyonu Başkanı Prens Abdülaziz bin Turki el-Faysal'ı kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5. İslami Dayanışma Oyunları Açılış Töreni için Konya'ya gelen Abdülaziz bin Turki el-Faysal ile Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5. İslami Dayanışma Oyunları açılış töreni için Konya'da bulunan İslam dünyasının önemli müzisyenlerinden Maher Zain ile sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.