Ehil Kebap 4. Şubesini Açtı

Ehil Kebap 4. Şubesini Açtı

88 Yıllık geçmişiyle Konya’nın köklü Fırın kebapçılarından Ehil Kebap bir Konya lezzeti Konya Fırın Kebabını yeni nesillere aktarmaya devam ediyor. Ehil Kebap Altın Şube olarak adlandırdığı 4. Şubesini Meram Yenişehir Mahallesi’nde dualarla hizmete açtı.

1934 Yılından günümüze hizmet veren Ehil Kebap Altın Şube olarak adlandırdıkları yeni şubelerinin açılışına Konya Valisi Vahdettin Özkan, Ak Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Konya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Şakir Uslu, DERSİAD Konya Şube Başkanı Musa Özkan, İş İnsanları, sanayiciler, eğitim, sanat ve spor camiasından da çok sayıda misafirin yanı sıra Ehil Kebap ailesinin yakınları ve dostları katıldı. Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen açılışta dualar edildi. Ehil Kebap Sahibi Mehmet Özarpa ve oğulları Misafirlerle yakından ilgilendi. Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş açılış öncesi konuşma yaparak Ehil Kebabın yeni şubesinin Konya’ya hayırlı olmasını söylediler, tüm esnaflar gibi işini en güzel şekilde yapma gayretinde olan Ahilik geleneğini yaşatmaya çalışan tüm esnaflara da başarılar dilediler.

İstikrar çizgimizi hiç bozmadık

Ehil Kebap Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özarpa oğulları Hasan Hüseyin Özarpa, İsmail Özarpa, Ahmet Özarpa ve Musa Numan Özarpa Konya Merkez ilçeleri Karatay, Selçuklu ve Meram ‘da kurulu 4 şubeyle fırın kebabının orijinal lezzetine sadık kalarak yeni nesillere aktarıyor.

Açılış sonrası gazetemize bilgi veren Ehil Kebap Yönetim Kurulu Üyesi Musa Numan Özarpa, “İstikrar çizgimizi hiç bozmadan yolumuza devam ediyoruz. En en eski yerimiz Eski Garaj civarında, Kızılay Hastanesi yakınında bulunuyor. Sanayicilerimizden gelen yoğun talep üzerine ikinci şubemizi Karatay’da Sanayi bölgesinde açmıştık. Buralarda akşam servisi olmadığı için Otogar civarına 3. Şubemizi açtık. Meram bölgemizde 4. Şubemizi açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Üç Merkez ilçemizde bulunan 4 Şubemizle her yerden misafirlerimize artık daha yakınız” dedi.

Çalışmaları hakkında bilgi veren Musa Numan Özarpa, “ 1934 Yılından günümüze “Nesiller Boyu Kebabcınız” sloganımızla Konya Fırın Kebabını aslına uygun haliyle yeni nesillere ulaştırma gayretindeyiz. Ben ve ağabeylerim Ehil Kebabın 3. Kuşak işletmecileriyiz. Babam Mehmet Özarpa’ da her daim desteğini bizlerden esirgemedi.4. Şubemiz hakkında biraz bilgi vermem gerekirse. Burası Meram İlçemiz, Yenişehir Mahallemiz sınırları içerisinde yer alıyor. Çeçenistan Caddesi ile Gazze Caddesi kesişimin de, Meram Belediyesi hizmet binası yakınındayız. Şubemizde aynı anda 500 kişiye hizmet verebiliyoruz. Tüm şubelerimizde olduğu gibi fırın kebabımız, Bamya çorbamız, özel ayranımız, tatlı olarak ise sütlaç ve saç arası ile müşterilerimize hizmet veriyoruz. Bu şubemizi Altınşehir Konutları’nın altında olduğu için altın şubemiz olarak lanse ettik. Mekanımızdan da anlaşıldığı gibi altın rengini ön plana çıkardık. Hemşerilerimizin aileleri ve misafirlerini ağırlayacağı 4. şubemizde toplu yemek organizasyonları da yapıyoruz. 4.şubemizde gündüz servisinin yanında akşam 22.00’a kadar hizmet veriyoruz. Açılışımıza uzaktan yakından gelen tüm misafirlerimize, protokolümüze ve dostlarımıza çok teşekkür ederiz” diye söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.