İşadamı Abdullah Özbey AK Parti’den Aday Adayı oldu

İşadamı Abdullah Özbey AK Parti’den Aday Adayı oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazetede yayımlanan karara göre Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerin 14 Mayıs tarihinde yapılacağı duyuruldu.

Seçim startının verilmesinin ardından partilerde de milletvekilliği aday adaylığı için başvuruları kabul etti. Konya’nın tanınmış iş adamlarından Abdullah Özbey de AK Parti’den Konya Milletvekili Aday Adayı oldu.

Adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulunan Özbey, “Büyük ve güçlü Türkiye yolunda 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde AK Parti’den Konya Milletvekilliği Aday Adaylığım hayırlı olsun inşallah. Milleti için kurduğu hayalleri, siyasi vizyonuyla gerçeğe dönüştüren; azim, cesaret ve inanç timsali bir duruşla vatanına hizmet eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettikleri gibi; yaşadığımız çağ, Cumhuriyetimizin yeni yüzyılının, ‘Türkiye Yüzyılı’nın çağı! Kıymetli AK Parti teşkilatının yarım asra yaklaşan çalışmaları ve icraatları neticesinde bugün ülkemizin ulusal ve uluslararası arenada ‘Güçlü Türkiye’ sıfatıyla anılması hepimiz adına büyük bir kıvanç.

Gelinen noktada bugün bizlere düşen görev, bu topraklara ve insanlarına olan gönül borcumuzu ödeme uhdesiyle tam da ‘Türkiye Yüzyılı’ na yakışır şekilde ülkemizin geleceği adına harekete geçmek olacaktır. Özellikle madencilik ve enerji sektöründeki bilgi birikimi TBMM çatısı altında diğer milletvekilleri ve sektör temsilcileri ile de paylaşarak ülkemizin katma değerini artırılmasına katkı sunmak en büyük hedefim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.