MEPAŞ Avantajlar Dünyası ile karlı alışveriş fırsatı

MEPAŞ Avantajlar Dünyası ile karlı alışveriş fırsatı

MEDAŞ Müşterilerine avantaj sağlayan çalışmalarına bir yenisini daha ekledi

Konya ile birlikte 6 ilde hizmet veren kısa adı MEPAŞ olan Meram Elektrik Perakende Satış A.Ş. müşteri sadakat programı çerçevesinde müşterilerine alışverişlerinde de avantajlı hizmetler sunuyor.

MEDAŞ Avantajlar Dünyası; Müşteri sadakat programıyla alışverişte yeni bir boyut getirdi. Meram Elektrik Perakende Satış A.Ş. (MEPAŞ), Müşteri deneyimini daha keyifli ve müşterileri adına daha karlı hale getirmek adına atılan adımlara bir yenisini daha ekledi.

MEPAŞ Avantajlar Dünyası! ile müşterilere alışverişlerinde çok özel fırsatlar sunuluyor.

mepas-haber-1-001.webp

MEPAŞ bu projesi ile markaları ve müşterileri bir araya getirerek alışverişte avantajlar oluşturuyor. Avantajlar Dünyası projesi kapsamında, öne çıkan yerel ve ulusal markaların ürünleri MEPAŞ müşterilerine özel indirimlerle sunuluyor. Böylece müşteriler tercih ettikleri markalardan daha uygun fiyatlarla alışveriş yapma imkânına sahip oluyorlar.

Bu projeyle ilgili MEPAŞ Genel Müdürü İlker Arslanargun: " Müşteri odağını ön planda tutuyoruz ve Avantajlar Dünyası'nı da bu doğrultuda geliştirdik. Avantajlar Dünyası, sağladığımız ayrıcalıkların bir göstergesidir. Bu ayrıcalıklarla müşteri memnuniyetini artırmayı ve sadakati ödüllendirmeyi amaçlıyoruz. ‘’ şeklinde konuştu.

Avantajlar Dünyası projesi 2024 yılında göze çarpan avantajlarla büyük ilgi görmeyi ve güçlü işbirlikleri kurarak fark oluşturmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.