Meram Çamlıbel'in yeni hali cezbetti

Meram Çamlıbel'in yeni hali cezbetti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi tarafından Meram Çamlıbel ve tarihi Taş Köprü bölgesinde tamamlanan çevre düzenleme çalışmasını inceledi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Çamlıbel ve tarihi Taş Köprü çevre düzenlemesinde inceleme gerçekleştirdi.

Konya’nın önemli alanlarındak​​​​​​​i projeleri hayata geçirmeye de​​​​​​​vam ettiklerini ifade eden Başkan Altay, “Meram Son Durak bölgesi özellikle şehir dışından misafirlerimizin en çok ziyaret ettiği alan. Konyalıların son durakta bir çay içme mekanı olarak değerlendirdikleri ala​​​​​​​ndayız. Özellikle Tavus Baba Camii’nin ortaya çıkarılması ve güçlendirilmesiyle ilgili önemli bir süreç tamamladı. Peyzaj işlemler​​​​​​​ini bitirdik, kafeteryamız açıldı. Hem tarihi koruduk hem de sosyal donatılarla daha yeşil bir Meram Son Durağı şehrimize kazandı​​​​​​​rdık. Tüm Konyalıları Tavus Baba’d​​​​​​​aki düzenlememizi görmeye davet ediy​​​​​​​orum. Hayırlı olsun.” açıklamal​​​​​​​arını yaptı.26.jpg​​​​​​​

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.