Milli Çözüm Dergisi İftarda buluştu

Milli Çözüm Dergisi İftarda buluştu

Milli Çözüm Dergisi Konya Temsilciliği tarafından iftar programı düzenledi. Programa Milli Çözüm Dergisi okurları ile beraber çeşitli siyasi partilerin ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

AHMET AKGÜL İFTAR PROGRAMINDA KONUŞTU

Telefon bağlantısı ile programa katılan Milli Çözüm Dergisi Baş Yazarı Siyaset Bilimci Düşünür Ahmet Akgül misafirleri selamladıktan sonra bir konuşma yaptı.

milli-cozum-dergisi-iftar-7.jpg

RAMAZAN NE DEMEKTİR!.

Allah'ın oruç ibadetini emretmesin bir amacının olduğuna dikkat çeken Akgül; "Ramazan demek, ülkemizde bölgemizde ve dünyada aç,biilaç,mağdur ve mazlumların durumlarını hissetmektir.Ramazan bu mağduriyetleri gidermek için neler yapılması gerektiğini görmektir ve bu yolda çalışarak acıları dindirmektir" dedi.

BİZE YAKIŞANI YAPMALIYIZ

Gazze başta olmak üzere mazlumlar için yapılan maddi yardımlar için Milli Çözüm Ekibine tebriklerini ileten Ahmet Akgül; " Bu yardımlarla özellikle Gazze'deki acıları dindiremeyiz belki ama elimizden gelen gayreti gösterip bir nebze de olsa onlara fayda sağlamanın tesellisini yaşıyoruz. Bundan sonrada bize yakışanı yapmalı şartlarımızı zorlayarak başta Gazze olmak üzere tüm mağdur kardeşlerimize sahip çıkmalıyız" dedi.

milli-cozum-dergisi-iftar-1.jpg

ASIL ÇÖZÜM DEVLET POLİTİKALARIDIR

Ahmet Akgül'ün konuşmasından sonra Milli Çözüm Dergisi İç Anadolu ve Ege Bölge Başkanı Necmettin Bişkin de kısa bir selamlama konuşması yaptı:

"Bireysel yardımların, sivil toplum kuruluşlarının yardımları çok önemli ama bunlar gerçek çözüm değil asıl çözüm ülkemizin başta olmak üzere İslam ülkeleri yönetimlerinin Siyonist İsrail'e karşı ekonomik siyasi ve askeri gerekleri yerine getirmesidir. Çeşitli bahanelere sığınarak kardeşlerimizin katliamına izin verilemez. İsrail'le ticaret derhal sonlandırılmalıdır, Kürecik ve İncirlik üsleri kapatılmalıdır. Rahmetli Başbakan Necmettin Erbakan'ın duruşu sergilenmelidir, çözüm budur. Milli Çözüm Dergisi olarak gerçekleri haykırmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

milli-cozum-dergisi-iftar-4.jpg

Çay sohbeti şeklinde devam eden programda katılımcıların da düşüncüleri alındı. Gazze'de yaşanan acıların son bulması ve Siyonist İsrail'in haddinin bildirilmesi katılımcıların ortak temennisi oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.