Ümran ile Hüsnü’ye Mutluluklar

Ümran ile Hüsnü’ye Mutluluklar

Şahin ve Sazlı ailelerinin evlatları Hüsnü ile Ümran geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen muhteşem bir düğünle dünya evine girdiler.

Konya’nın tanımış ailelerinden Işıklar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Osman Şahin ve eşi Seher Şahin’in oğulları Hüsnü ile Yasir Sazlı ve eşi Zülfiye Sazlı’ nın kızları Ümran’ın düğün merasimine akraba ve yakınlarının yanı sıra iş dünyasından da çok sayıda misafir katıldı.

Konya gelenek ve göreneklerine göre yapılan düğünde Cuma günü Külkedisi Düğün Salonunda nişan ve kına merasimi düzenlendi. Pazar günü ise Konvoyla gelin baba evinden alınarak Kral Kepçe düğün Salonunda düğün gerçekleştirildi. Misafirlere geleneksel Konya düğün pilavı ikram edildi. Yüzlerce davetlinin aileleri ile birlikte katıldığı ve neşeli saatlerin yaşandığı düğünde genç çiftin heyecan ve mutlulukları gözlerden kaçmadı. Genç çift ve aileleri tebrikleri kabul etti. Damadın Anne ve babası Osman – Seher Şahin çifti ile gelinin anne ve babası Yasir – Zülfiye Sazlı çifti evlatlarının bu mutlu gününde davetlilerle yakından ilgilendiler. Damadın dedesi Hüsnü Şahin, Amcası Durmuş Şahin, Eniştesi Yılmaz Güngör’ de misafirleri kapıda karşılayarak yakından ilgilendi. Konya İmza Gazetesi olarak Şahin ve Sazlı ailelerini tebrik eder, genç çiftimiz Hüsnü – Ümran Şahin’ e kurdukları bu güzel yuvada ömür boyu mutluluklar dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.