Karakaş’a Son Veda

Konya’nın köklü esnaflarından Yıldız Optik Mağazası Sahiplerinden Ömer Karakaş geçtiğimiz gün vefat etti. Merhum Karakaş’ın cenazesi sevenlerinin omuzlarında son yolculuğuna uğurlandı.

SEVİLEN BİR İSİMDİ

Merhum Ömer Karakaş’ın ani vefatı sevenlerini yasa boğdu. Fatih Çarşısının en eski Gözlükçülerinden Mustafa Karakaş’ın en küçük oğlu Ömer Karakaş hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre geçtiğimiz gün kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Ömer Karakaş’ın 47 yaşında olduğu öğrenildi. Merhum Ömer Karakaş’ın cenazesi bugün ( Çarşamba ) öğle namazına müteakip Hacı Fettah Mezarlığında kılınan Cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.

Merhumun Cenaze törenine akraba ve yakınlarının yanı sıra AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Milletvekilleri, eğitim ve sanat dünyasından isimler, Sanayiciler, İş İnsanları, esnaflar ve çok sayıda arkadaşı katıldı. Kabri başında Kuran-ı Kerim okundu. Dualar edildi.

Karakaş ailesinin büyükleri ile Merhumun ağabeyleri Sami Karakaş ve Osman Karakaş taziyeleri kabul etti. Merhumun ani vefatı tüm sevenlerini yasa boğdu. Ömer Karakaş 47 yaşında evli ve 4 çocuk babasıydı. Konya İmza Gazetesi olarak Merhum Ömer Karakaş’a Allah’tan Rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Mekan-ı Cennet Olsun.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri