Ali Çiçek’e Son Veda

Kalp Krizi sonucu 42 Yaşında vefat eden Ali Çiçek sevenlerinin omuzlarında son yolculuğuna uğurlandı.

Konya Camplaza Cam Ananim Şirketinin emektar çalışanlarından Ali Çiçek geçtiğimiz gün kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Merhum Ali Çiçek’in ani vefatı ailesini, akrabalarını, iş arkadaşlarını ve tüm sevenlerini yasa boğdu.

Ali Çiçek iş için gittiği Isparta’da aniden fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Kalp Krizi geçiren Ali Çiçek tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Acı haber Konya ‘ya tez ulaştı. Perşembe günü vefat eden Ali Çiçek’in naaşı aynı gün Konya ‘ya getirilerek, Dün Hacıfettah’ ta Cuma Namazı sonrası kılınan Cenaze namazının ardından dualarla sevenlerinin omuzlarında Hacıfettah Mezarlığına defnedildi. Kabri başında Kuran- ı Kerim okundu. Dualar edildi. Merhum Ali Çiçek’in ailesi ve büyükleri taziyeleri kabul etti.

Genç yaşta aramızdan ayrılan Ali Çiçek’in vefatı ailesini, akrabalarını, iş arkadaşlarını ve tüm dostlarını yasa boğdu. Cam plaza Şirketi Sahipleri Yusuf, Zeki ve Hasan Çıray kardeşlerde cenaze de hazır bulunarak taziyeleri kabul etti. Merhumun vefatı birlikte uzun yıllar çalıştığı dostlarını da derinden üzdü. Mesai arkadaşları Yılmaz Yalçın, Mustafa Alparslan, Hidayet Anbar ve ismini sayamadığımız çok sayıda dostu, arkadaşları Ali Çiçek'e son görevlerini yerine getirdiler. Merhum Ali Çiçek; 42 yaşında, evli ve 3 çocuk babasıydı. Konya İmza Gazetesi olarak Merhum Ali Çiçek’e Allah’tan Rahmet, ailesi ile yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz. Mekan- ı Cennet Olsun.

+

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

GÜNDEM Haberleri