Konya Meslekte Birlik yükseliş dönemine hızlı başladı

Konya SMMM Meslekte Birlik Derneği 2024 Olağan Genel Kurulu’nu yaparak, Başkanlığa Konya SMMM Odasında uzun dönemler hizmet eden meslek camiasının tecrübeli isimlerden İsmail Kırgız seçildi.

Kırgız yeni yönetimin hayırlı olmasını dileyerek, son yıllarda meslek camiasının görülmemiş sorunları ile iş yükü altında kaldığını meslektaşlarının bürolarda gece gündüz çalışarak mesleği yapmaya çalıştığını ve kronik hale gelmiş sorunlarının çözülmesi bir tarafa birçok yeni sorunlarla karşılaşmakta olduklarını belirtti.

Başkan Kırgız konuşmasının devamında, yeni dönemde oda yönetim kadrolarının gençleşmesini ve her seçim döneminde izledikleri kucaklayıcı ve birleştirici tutumu bu seçim döneminde de devam ettireceklerini söyledi. Kırgız, Odanın kayıp olan vizyon ve misyonunu tekrar kazandırılacağını, mesleğin sevilen ve meslektaşın yaptığı işten mutlu olması gerektiğini dile getirdi.

Kırgız sözlerinin sonunda KONYA SMMM Meslekte Birlik Derneğimizin yönetim kuruluna seçilen yol arkadaşlarıma ve 2025 yılındaki seçime katılacak diğer guruplara da başarılar diledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri