Konya'daki Ayakkabı Fuarı'nda bu terlikler ilgi odağı oldu

Fuarda yerini alan ve ürettiği deri ve ortopedik terliklerle ilgi gören firmalardan olan Aldemir Ayakkabı - Terlik firması yeni modellerini ziyaretçilere sergiledi.

Aldemir Ayakkabı- Terlik Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Aldemir 2. Konya Ayakkabı ve Çanat Moda fuarını değerlendirdi.

2. Konya Ayakkabı & Çanta Moda Fuarının oldukça verimli geçtiğini söyleyen Aldemir Ayakkabı & Terlik Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Aldemir yaptığı açıklamada, " Bu yılki Konya fuarımıza özenle hazırlandık. 300 yeni model sergilediğimiz standımıza yurtiçi ve yurtdışından çok sayda müşteri geldi. Numune ve tanışma anlamında güzel dönüşler aldık. Fuarın faydasını bir iki aylık süreçte daha iyi görürüz inşallah" dedi.

Fuarın organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkür ederek sözlerine devam eden Aldemir, " Konya bu fuarı fazlasıyla hak ediyordu. Çıta her geçen yıl yükseliyor. Geçtiğimiz yıla göre bu yıl dünyada ciddi bir ekonomik durgunluk var. Buna rağmen fuara ilginin oldukça fazla olduğunu gördük. Geleceğe dair ümitlerimiz artıran bir organizasyon oldu" ifadelerini kullandı.


TERLİKLERİMİZE YOĞUN İLGİ VARDI
Üretim tesislerinin Konya Aykent Ayakkabıcılar Sitesinde bulunduğunu ifade eden Aldemir, "25 yıldır bu meslekteyiz. 7 yıldır da terlik üretimi yapıyoruz. Kaliteli, içi ve dışı deri, ortopedik olan terliklerimizin tabanlarını hafif ve dayanıklı poli tabandan yapıyoruz. Ortopedik olarak ürettiğimiz terlikler ayak dostu olmasının yanı sıra içi ve dışının deri oluşuyla koku yapmaz ve ayağı terletmez.Bu nedenle fuarda ürünlerimiz ilgi gördü" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri