Blaz Kramer transferi Konyaspor'un son transferi mi oldu? Konyaspor yöneticisi açıkladı

Blaz Kramer'in imza töreninde konuşan Konyaspor Futbol Şube Sorumlularından Yusuf Küçükbakırcı Konyaspor'un transfer defterini kapatıp kapatmadığını açıkladı. İşte detaylar...

Konyaspor transfer dönemimin son gününde Polonyalı golcü Blaz Kramer'in kadrosuna kattı.

Konyaspor Müzesi'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Konyaspor Futbol Şube Sorumlularından Yusuf Küçükkbakırcı Konyaspor'un transferlerine devam edip etmeyeceğini açıkladı.

KONYASPOR'DA TRANSFER SEZONU SONA ERDİ

İyi bir transfer sezonu geçirdiklerini söyleyen Küçükbakırcı açıklamalarında "Transfer döneminin artık son saatlerindeyiz. Başkanımız Ömer Korkmaz ve futbol şube olarak, güçlü bir takım kurmak için çalıştık. Bugün attığımız imza ile transfer sezonunu kapattık" diyerek Konyaspor adına transfer döneminin bittiğini duyurdu.

Yusuf Küçükbakırcı ayrıca Blaz Kramer transferinin 2 ay önce de bitmesine çok yaklaşıldığı ancak bugüne nasip olduğunu vurgulayarak "Yaklaşık 2 ay önce nasip olmamıştı ama şimdi aramıza katıldı. Sağlık kontrolü sabah saatlerinde gerçekleşti. Oynamasına engel bir durum kesinlikle söz konusu değil. Varşova takımında bu sezon tüm kulvarlarda 5 gol 4 asist katkısı yaptı. Konyaspor'a gelmek için gerçekten çok caba harcadı. İnşallah takımımıza güç katacaktır" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konyaspor Haberleri