Konyaspor Başkanı Korkmaz: "Takımımıza olan inancım tam, gol beklentisi en yüksek 5'inci takımız"

Tümosan Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Konyaspor'daki son gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu. Süper Lig'in en yüksek gol beklentisi olan 5'inci takımı olduklarını söyleyen Korkmaz, takıma güveninin tam olduğunu duyurdu.

Tümosan Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Eyüpspor galibiyeti ve Konyaspor'daki son gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Korkmaz, Konyaspor’un halkın takımı olma yolunda attığı adımlar ve taraftar buluşmalarının artırılması konusuna değinirken zorlu fikstür hakkında da puan kaybetmemek için uğraştıklarını açıkladı.

BAŞKANLIK DÖNEMİMDE İZLEDİĞİM EN RAHAT MAÇ

Başkan Korkmaz Eyüpspor maçını başkanlık döneminde izlediği en rahat maçlardan biri olarak niteleyerek "Başkanlık dönemimde en rahat izlediğim maçlardan biriydi. Takımımıza olan inancım tamdı, ikinci golde bile sevinmedim çünkü galibiyete kesin gözüyle bakıyordum" dedi.

KAYIPLAR EN AZA İNMELİ

Konyaspor'un ilerleyen haftalarda fikstürdeki yoğunluk hakkında da konuşan Başkan Ömer Korkmaz, puan kayıplarının en aza indirilmesi gerektiğini ifade ederek “Zor bir fikstür dönemine girdik. Amacımız, bu süreci en az hasarla atlatmak. Toplayabildiğimiz kadar puan toplamamız gerekiyor" açıklamasını yaptı.

GOL BEKLENTİSİ EN YÜKSEK 5'İNCİ TAKIM

Konyaspor'un oyunuyla alakalı eleştirilere de değinen Başkan Korkmaz "Eleştiriler haklı ama ligde ceza sahasında en çok topla buluşan ve gol beklentisi en yüksek beşinci takımız. Takımın kondisyonu çok iyi, bu performansı oyunla birleştirince daha da güçlü olacağız" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konyaspor Haberleri