Konyaspor mücadeleden memnun! Çamdalı: "Burada kazanmak kolay değil"

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı 1-0 kazandıkları Samsunspor galibiyetinin ardından değerlendirmelerde bulundu. Samsunspor'Un bir iç saha takımı haline geldiğini söyleyen Çamdalı, burada galibiyet kazanmanın çok zor olduğunu söyledi.

Konyaspor Süper Lig'in 5. haftasında Samsunspor'a konuk oldu. Yeşil-beyazlılar kıyasıya mücadele ettiği maçtan 1-0 galip ayrılmayı başardı. Konyaspor'a galibiyeti getiren gol Pedrinho'dan geldi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, tüm futbolcularını tebrik ederek, iyi bir mücadele sergilediklerini açıkladı.

FUTBOLCULARI TEBRİK ETTİ

Çamdalı oyuncularını tebrik ederek "Sahada son dakikaya kadar mücadele veren futbolcularımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Çok zor bir deplasmandı. Özellikle Samsunspor'un geçen sezondan beri bir iç saha takımı olduğunu kabul edersek burada galibiyet almak kolay bir iş değil. Oyun anlamında bugün kompakt ve birlikte hareket etme ihtiyacımız vardı. Bugünü gol yemeden bitirdik. Bizim için en önemli tarafıydı, çünkü buna ihtiyacımız var. Takımımız kötü zemin ve ağır hava şartlarında inanılmaz bir mücadele verdi. Oynayan oynamayan tüm futbolcularımı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

TARAFTAR KONYASPOR'UN GÜÇ KAYNAĞI

Taraftara da Konyaspor'u yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür eden genç teknik adam "Umarım bu galibiyet bize arkadan rüzgar verip, iç sahada Sivasspor maçında iyi bir fırsata çevirmek için şans olur. Taraftarımıza da çok teşekkür etmek istiyorum. Samsun'a kadar gelerek takımımızı yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımızın her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Onların tribündeki varlığı, bizlere ve sahadaki futbolcularımıza güç veriyor" diye konuştu.

Mevlid Kandili'ni de kutlayan Çamdalı, "Öte yandan tüm İslam aleminin Mevlid Kandili'ni tebrik ediyorum. Bu mübarek günün camiamıza, şehrimize, ülkemize ve Müslüman alemine; iyilikler ve güzellikler getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konyaspor Haberleri