Konyaspor zorlu Beşiktaş deplasmanına çıkıyor! Maç ne zaman, nerede, hangi kanalda?

Konyaspor Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşıyor.

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş'a konuk oluyor. Ligin iddialı ekiplerinden Beşiktaş karşısına puan ve puanlar kazanmak için çıkan yeşil-beyazlılarda Teknik Direktör Ali Çamdalı cezası nedeniyle takımın başında olamayacak. Beşiktaş’ta ise Konyaspor maçı öncesi 3 futbolcunun sakatlığı bulunuyor. Siyah-beyazlılarda Necip Uysal, Gabriel Paulista ve Milot Rashica’nın sakatlığından dolayı forma giyemeyecek.

47. RANDEVUDA KAZANAN KİM OLACAK?

Beşiktaş ile Konyaspor, lig tarihinde bugüne kadar 46 kez karşılaştı. Bu maçlardan siyah-beyazlılar 26, yeşil-beyazlılar ise 6 galibiyet çıkarırken 14 müsabakada ise taraflar sahadan 1 puanla ayrıldı. Söz konusu mücadelelerde Beşiktaş'ın 84 golüne Anadolu Kartalı 43 golle karşılık verdi. İki takım arasında oynanan son maçta Beşiktaş 2-0'lık skorla maçtan galip ayrıldı.

Yeşil-beyazlı ekip, Süper Lig’de İstanbul ekiplerine konuk olduğu son 4 müsabakada mağlubiyet yaşamadı. Geçtiğimiz sezon Kasımpaşa ve Pendikspor’u 2-0’lık skorla mağlup eden Konyaspor, Fatih Karagümrük ile de 1-1 berabere kaldı.Yeşil-beyazlılar bu sezonun ilk maçında da Kasımpaşa’yı 3-2 mağlup etti. Konyaspor, İstanbul deplasmanındaki son mağlubiyetini 2023-2024 sezonunun 26. haftasında Beşiktaş’a karşı 2-0’lık skorla elde etmişti.

Beşiktaş - Konyaspor maçını Ankara bölgesi hakemi Kadir Sağlam yönetecek. Sağlam’ın yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ile Ali Can Alp yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Çağdaş Altay olacak.

MAÇ NE ZAMAN NEREDE VE HANGİ KANALDA?

20 Ekim Pazar (yarın) saat 16.00'da başlayacak mücadele Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak. Mücadele beIN Sports 1'den ve beIN Connect'ten canlı olarak yayınlanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konyaspor Haberleri