Konyaspor'un Beşiktaş maçını Ali Çamdalı tribünden izleyecek! Boranijasevic kart sınırında

20 Ekim Pazar günü saat 20.00'de Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek Konyaspor'da kart cezaları can sıkıyor. Eyüpspor maçında itirazından dolayı kırmızı kart gören Ali Çamdalı mücadelede yedek kulübüseinde olamayacak.

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.

20 Ekim Pazar günü saatler 20.00'yi gösterdiğinde başlayacak karşılaşmada Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı Eyüpspor maçında itirazından dolayı direkt kırmızı kart görmesinden dolayı saha kenarında olamayacak.

PFDK'ya da sevk edilen Ali Çamdalı için "TÜMOSAN KONYASPOR Kulübü antrenörü ALİ ÇAMDALI’nın 06.10.2024 tarihinde oynanan TÜMOSAN KONYASPOR-İKAS EYÜPSPOR Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu müsabakasındaki “sportmenliğe aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 36. maddesi uyarınca 07.10.2024 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Ceza henüz açıklanmazken Ali Çamdalı'nın en az bir maç ceza alacağı öngörülüyor.

Beşiktaş karşılaşmasında saha kenarında olması beklenmeyen Ali Çamdalı'nın yerine Konyaspor Teknik Sorumlusu Fatih Serkan Albayrak'ın olması düşünülüyor.

NİKOLA BOANİJASEVİC SINIRDA

Ayrıca 3 sarı kart görerek sınırda bulunan Konyaspor'un sağ bek oyuncusu Nikola Boranijasevic de Beşiktaş maçında kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek.

KONYASPOR, BEŞİKTAŞ MAÇINA MORALLİ ÇIKIYOR

Son olarak Eyüpspor'u taraftarının önünde 2-1'lik skorla mağlup ederek sahasındaki ilk galibiyeti yaşayan Konyaspor, Beşiktaş deplasmanına puan umuduyla çıkıyor. Anadolu Kartalı, ligde Eyüpspor galibiyetinin getirdiği morali Beşiktaş maçında alacağı puan ya da puanlarla daha da yükseltmek istiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konyaspor Haberleri