Konyaspor'un rakibi Samsunspor! Maç ne zaman başlayacak? İşte son bilgiler

Konyaspor, Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Samsunspor ile karşı karşıya gelecek. İşte mücadeleden son notlar.

Konyaspor, Süper Lig'in 5. haftasında bugün Samsunspor ile karşı karşıya gelecek. Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak mücadele öncesi tüm hazırlıklar tamamlandı. Gözler maç saatine çevrildi.

14 MAÇTA ÜSTÜNLÜK KONYASPOR'DA

Daha önce 14 kez karşı karşıya gelmiş iki ekip bugün 15. randevuya çıkıyor. Söz konusu 14 maçta galibiyet üstünlüğü Konyaspor'da. Rakibine karşı daha önce 8 kez 3 puana uzanmış Konyaspor, mücadelelerin ikisinde ise kırmızı-beyazlı ekibe mağlup oldu. 4 mücadelede ise eşitlik bozulmadı.

Geçen sezon Süper Lig'de 2 kez karşı karşıya gelen 2 ekibin Samsun'da oynanan maçı eşitlikle bitmiş Konya'daki maçı ise ev sahibi ekip 3-0 kazanmıştı.

HER İKİ TAKIMDA DA EKSİKLER VAR

Mücadele öncesi her iki takımda da eksik isimler bulunuyor. Yeşil-beyazlılarda sezon öncesi sakatlanan ve uzun süre sahalardan uzak kalacak Calusic maçta forma giyemezken, kolundaki sakatlık süren Oğulcan Ülgün'ün oynayıp oynamayacağı belirsizliğini koruyor.

Ev sahibi takımda ise Emre Kılınç haricinde eksik bulunmuyor.

Geride kalan 4 haftada 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşayan Konyaspor 4 puanla 9'uncu sırada bulunuyor. Ev sahibi Samsunspor ise 3 maç oynarken bu mücadelerin 2'sini kazanmayı başardı. 1'inde ise mağlup olan Samsun ekibi 6 puanla 7. sırada bulunuyor.

Saat 17.00'de başlayacak mücadele Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konyaspor Haberleri