Çıray ve Ceylan ailesinin mutlu günü! Çağatay ile Ecem evlendi

Çıray ve Ceylan ailelerinin evlatları Çağatay ile Ecem geçtiğimiz pazar günü düzenlenen muhteşem bir düğünle dünyaevine girdi.

Konya’nın tanınmış ailelerinden Çıray ve Ceylan ailelerinin evlatları Çağatay ile Ecem geçtiğimiz pazar günü düzenlenen muhteşem bir düğünle mutluluğa evet dedi.

Çıraylar Cam AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Naci Çıray ve eşi Aynur Çıray’ın oğulları Çağatay ile Tahsin-Filiz Ceylan çiftinin kızları Ecem’in düğün merasimine akraba ve yakınlarından yanı sıra iş dünyasından da çok sayıda davetli katıldı.


GENÇ ÇİFT DAVETLİLER HUZURUNDA EVET DEDİ
Diltaş Düğün ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen düğünde misafirlere geleneksel Konya düğün pilavı ikram edilirken gelin ve damat çok sayıda davetlinin huzurunda ömür boyu sürecek mutluluğa ‘evet’ dedi.

DAVETLİLERİ KAPIDA KARŞILADILAR
Düğünde genç yaşlı herkes neşeli saatler yaşarken damat ve gelinin aileleri; Baba Naci Çıray, damadın amcası Hasan Çıray, ağabeyleri Fahrettin ve Mehmet Çıray ile gelinin babası Tahsin Ceylan misafirleri kapıda karşıladı.


Biz de Konya İmza gazetesi olarak Çıray ve Ceylan ailelerini tebrik eder, evlenerek mutlu bir yuva kuran genç çiftimiz Ecem Çağatay Çıray’a kurdukları bu güzel yuvada ömür boyu mutluluklar dileriz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri