Doğum Gününde Tapu Merasimi

Yunus Emre Tam yakın arkadaşı Can Doğan’ın oğlu Ali Kaan’ın doğum gününde hediye olarak arsa tapusu hediye etti.

Şehrimizin Gayrimenkul sektöründeki başarılı Şirketlerinden Yunus Emre Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Emre Tam yakın dostu Can Doğan’ın biricik oğlu Ali Kaan’ın doğum gününde küçük delikanlıya doğum günü hediyesi olarak arsa tapusu hediye etti.

Can ailesi geçtiğimiz gün biricik oğulları Ali Kaan Can için doğum günü partisi düzenledi. Doğum gününe katılan ailenin yakın arkadaşları Yunus Emre Tam ise küçük delikanlıya hediye ettiği arsa tapusu ile dikkat çekti.

Uzun yıllardır küçük, büyük her yatırımcıyı uygun taksitlerle tapu sahibi yapan Yunus Emre Tam geçtiğimiz aylarda da evlenen bir arkadaşına düğün hediyesi olarak tapu hediye etmişti.

Konuyla ilgili bilgi veren Yunus Emre Tam, “Uzun yıllar Konya’da yüzlerce insanımızı tapu sahibi yaptık. Bundan dolayı da ismimiz artık taksitle yatırım arazisi, hobi bahçesi, tarla, arsa satan firma olarak daha çok tanınıyor. Bizler de yakın çevremizle bu şekilde hediyeleşiyoruz. Yakın dostum Can Doğan ve Biricik oğlu Ali Kaan’a hayırlı uzun ömürler diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Can Doğan ise Yunus Emre Tam’ın bu hediyesini sosyal medya hesabından “Oğlumun İlk Tapusu Teşekkürler Abicim” etiketiyle paylaşarak, Yunus Emre Tam’a bu özel hediyesi için teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri