Hilal ile Mehmet Arif'e mutluluklar! Muhteşem düğünle dünyaevine girdiler

Konya'nın ve Kütahya'nın tanınmış ailelerinden Selvi ve Hamzaoğlu ailelerinin evlatları Mehmet Arif ile Hilal geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen görkemli bir düğünle dünyaevine girdi.

Türkiye'nin Treyler ve Damper sektöründe faliyet gösteren önemli kuruluşlarından Fesan Makina Yönetim Kurulu Başkanı Selim Selvi oğlu Mehmet Arif'i evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Tüm ayrıntıların düşünüldüğü düğünde Tasavvuf Musikisi Sanatçısı, Şair ve oyuncu Dursun Ali Erzincanlı'da katılarak şiirleriyle renk kattı.

TÜRKİYE'NİN BİRÇOK ŞEHRİNDEN MİSAFİR GENÇ ÇİFTİ YALNIZ BIRAKMADI
Selim - Havva Selvi çiftinin değerli oğulları Mehmet Arif ile Halil - Vacide Hamzaoğlu çiftinin kıymetli kızları Hilal'in düğün merasimine akraba ve yakınlarının yanı sıra Konya ve Kütahya başta olmak üzere Türkiye'nin çok sayıda şehrinden misafirler katıldı.

İş, siyaset, sağlık ve sanat dünyasında çok sayıda ismi bir araya getiren düğünde neşeli saatler yaşandı. Selvi ve Hamzaoğlu aileleri misafirleri kapıda karşıladı.


KINA VE ÇETNEVİR ÖNCESİ KONYA TİRİDİ İKRAM EDİLDİ
Düğün gününden bir gün önce Diltaş Düğün ve Kongre Merkezi'nde kına ve çetnevir öncesi Konya Tiridi ikram edildi. Bu sayede Selvi ailesi unutulmaya yüz tutan tirit geleneğini de yaşatmış oldu. Bayanlar kına merasiminde eğlenirken, erkekler ve damadın arkadaşları da çetnevirde gönüllerince eğlendi.

SELVİ AİLESİNE KÜTAHYALI GELİN
Geçen hafta Kütahya'da yapılan kına merasimi sonrası bu haftasonu da Konya'da düğün gerçekleştirildi. Konvoyla gelin alınarak başlayan düğün Diltaş Düğün ve Kongre Merkezinde devam etti.

Binlerce davetlinin katıldığı düğünde renkli ve neşeli saatler yaşandı.

NİKAHI BAŞKAN MUSTAFA KAVUŞ KIYDI
Genç çiftin nikahını Meram Belediye Başkanı Mustaf Kavuş kıydı. Binlerce misafirin huzurunda genç çift bir ömür boyu mutluluğa 'evet' dedi. Evlilik cüzdanını genç çifte takdim eden Başkan Kavuş aileleride tebrik ederek, Hilal ile Mehmet Arif'e kurdukları yuvada mutluluklar diledi.

DÜĞÜN PİLAVI İKRAM EDİLDİ
Nikah merasimi devam ederken misafirlere geleneksel Konya düğün pilavı ikram edildi. Misafirlerin aileleri ile birlikte katıldığı düğünde 7'den 70'e herkes bir arada hoş vakit geçirdi. Damadın babası Selim Selvi, gelinin babası Halil Hamzaoğlu evlatlarının bu mutlu gününde misafirlerle yakından ilgilendi. Selim Selvi, "Evlatlarımızı evlendirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mutlu günümüzde uzaktan, yakından gelen, tebriklerini ileten herkese teşekkür ederim." dedi. Gelinin babası Mali Müşavir Halil Hamzaoğlu ise, "Evlatlarımız sayesinde Konya ile Kütahya arasında köprü olduk. Evlatlarımıza ömür boyu mutluluklar dileriz. Düğünümüze katılan tüm sevenlerimize teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

DURSUN ALİ ERZİNCANLI YALNIZ BIRAKMADI
Türkiye'nin önemli Tasavvuf Musikisi Sanatçısı, Şair, oyuncularından Dursun Ali Erzincanlı genç çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Nikah sonrası Erzincanlı seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle tüm davetlilere unutulmaz anlar yaşattı. Dursun Ali Erzincanlı programın sonunda Hilal ve Mehmet Arif'e mutluluklar dileyerek hatıra fotoğrafı çekindi.

"KONYA'YI ERZURUM GİBİ HİSSEDİYORUM"
Konya İmza'ya özel açıklamada bulunan Sanatçı Dursun Ali Erzincanlı, Konya'ya sık sık geldiğini ifade ederek" "Konya sıkça gidip geldiğimiz bir şehir. Konya'nın özellikle hem iklim olarak hem insanı olarak Erzurum'a benzerliği dikkatimi çeker. Konya'ya geldiğim zaman Erzurum'a çok benzetiyorum. Burayı Erzurum gibi hissediyorum. Konya çok sevdiğim bir yer. Başta tabiki Mevlana Hazretlerinin etkisi çok büyüktür ama burda çok kıymetli kardeşlerimizle tanıştık. Bugünde değerli bir dostumuzun düğünü için buradayız. Allahu Teala bütün evlatlarımızı bağışlasın. İki cihan saadeti nasip etsin" açıklamasını yaptı.

Konya İmza Gazetesi olarak Selvi ve Hamzaoğlu ailelerini tebrik eder, evlenerek mutlu bir yuva kuran genç çiftimiz Mehmet Arif - Hilal Selvi'ye kurdukları bu güzel yuvada iki cihan saadeti dileriz.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Magazin Haberleri