Mustafa ÖZLÜK

Mustafa ÖZLÜK

Terör İnsanlık Suçundur

Bazı hevesler insanın kursağında kalır. Bu topraklarda, Anadolu'da terör başarılı olamadı olamaz da. En zor koşullarda bile, kıt olanaklarla yedi düveli bu topraklardan sürmüş milletiz.
Temel insan haklarına dayanan yaşamaya, hain saldırının adıdır terör. Terörün birçok çeşidi vardır. Adı ve sanı ne olursa olsun insana zarar veren bir oluştur terör. Onun için adının önemi yoktur. Hainler bilerek ve isteyerek �nsanlık suçu işliyorlar. Bütün devletlerin ve insanların terörü lanetlemesi gerekiyor. Olduğu yerin neresi olursa olsun terör insanlığa karşı işlenmiş bir suçtur. Onun için bütün insanlık, terörü, önlemeye karşı birlikte hareket etmesi gerekir.
Teröre karşı bilinçle, etkin mücadele ederek, çare bulunabilir.Teröre,karşı en etkin ilaç ,milli birlik ve beraber içinde karşı durmaktır Adaletle, demokrasi ile uzman kadrolarla önlenebilir terör. Yıllardır bu hain örgütlerle uğraşan, güvenlik güçlerimiz ,engin tecrübelerinden yararlanmak gerekir.
Terörün amacı kalkınmaya engel olmaktır. Korku iklimi oluşturmaya çalışmaktır. Turizmini engellemeye çalışmaktır. Türk milleti bombaya, oyuncağa uzanır gibi eliyle uzanabilecek medeni cesarete sahiptir. Her koşulda teröre karşı halkımızın bilinçlenmesini sağlamaya çalışılmalıdır.
Yeryüzünde en uzun , terörle uğraşan bir milletiz. Güvenlik güçlerimizden çok şehitler verdi,hala da veriyoruz. Bu hainler amaçlarına ulaşamayacaklarını bildikleri halde ,neden hala çırpınıyorlar bu topraklarda. Çünkü onlara Kurtuluş savaşında, en sert tokadı vurarak, mazlumların uyanmasını önderlik ettiğimiz için uğraşıyorlar. Soyumuzun korku bilmediğini unutmasınlar , akıllarından çıkarmasınlar.Söz konusu vatansa gerisi boş demiştir başkomutan.
Şimdiye kadar, Türk milletini hiçbir güç yolundan alıkoyamamıştır. Ne olur hedefe ulaşma geciktirilir. Yaramızı sarar, daha kararlı şekilde ,yolumuza devam ederiz. Millet olarak ,hainlere hak ettiğinin fazlasını ödetiriz.
Terör, en çok da bacasız sanayi etkilemeye yönelir. Bu yıl ,yurdumuzun kış potansiyeli fazla turizm açısından, çok yüksektir. Maşalar, en çok turistin uğradığı yer diye haber geçiyorlar. Hiçbir yabancının burnu kanamadı. Barış diyene'dostça gelene'sevgiyle gelene kapılarımız sonuna kadar açıktır.
Bu işin saklısı gizlisi yok. Bu kadar uzun süren terörün destekçileri ,olmadan olmaz. Amerika 2023 yılında PKK'ya 183 milyon dolar yardımda bulunacağını açıkladı.
Ulusal çıkarlarımızı savunan aydinlar, çıkarları zedelenenler tarafından hedef gösterilip kalleşçe öldürülmedi mi? Emniyet güçlerimizden, bilim adamlarımızdan aydınlarımızdan çok şehidimiz oldu. Onun için teröre karşı tek vücudu olmamız gerekir. Bilincimizi geliştirmek ve moralimizi yüksek tutmamız gerekir.
Uluslararası arenada Amerika'nın çıkarlarına çomak sokulduğunda, hainlere hemen üstümüze sarmaktadır. Biz birlikte durursak, yel kaya'dan ne koparır hesabı geldikleri gibi gider, kıçların üstüne otururlar. Bizim geçmişimiz net, geleceğimiz aydınlıktır.
Halkımızca çok sevilen ,halkımızla kaynaşan, başarılı emniyet müdürlerimizi şehit ettiler. En somut örneği Gaffar okan'dır. Halkın sevgisini kazananlara hain eller daima engel olmaya çalışır.
Yurdumuzun yeraltı ve yerüstü madenlerimizi halkımızın çıkarına işletmesini isteyen Necip Hablemitoğlu gibi aydınlar teröristlerce şehit edildi
Birlik ve beraberliğimizi savunup uluslararası haklarımıza sahip çıkarak, çıkarlarımızı koruyan gazeteci, aydın ,yazarlar şehit edilmedi mi?.
Milletçe maddi ve manevi değerlerimizin zarar görmesine seyirci olamazdık.
Her türlü teröre net tavır almalıyız milletçe. Milletimize, vatanımıza karşı sorumluluğumuzun bilinciyle hareket etmemiz gerekir. Kalabalıklar içinde çok dikkatli olarak gözlem yaparak, farklı davrananları emniyet güçlerimize haberdar etmeliyiz. Tek vücut olarak hainlerin emellerini kursaklarında koymalıyız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.